top of page
LOVELI-logo2-verkleind.png

*Sluit je zweetklieren niet af, maar neutraliseert zweetgeur meteen

*Werkt écht en gaat lang mee

*Tegen stress-, emotie- en hormonaal zweet

*100% troepvrij natuurlijk

*Navulbaar, dus beter voor het milieu en beter voor je portemonnee

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk.

Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken. Het verschil met andere deo's We LOVE to sweat!

Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil is die vervelende zweetgeur... Spuitbusdeo's bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is.

Deo's met aluminium sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt. Maar zweten doe je natuurlijk niet voor niets. Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit. Zuiveringszout neutraliseert geurtjes Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid.

En dat is wat je wilt voorkomen. Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen.

Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes En dat is precies wat natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet. Een andere naam voor natriumbicarobaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt. Zinkoxide voor extra bescherming tegen stress-zweet Stress-zweet is anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte. Het bevat meer vetzuren dan gewoon zweet en de bacteriën op je huid zijn gek op deze vetzuren. Zij zijn de veroorzaker van je zweetgeur.

Zinkoxide zet deze vetzuren om in een geurloze zinkzouten voordat de bacteriën hun werk kunnen doen. Wat zink een dubbel zo sterk wapen in de strijd tegen zweetgeurtjes maakt, is dat het tegelijk antibacterieel is! Er zijn dus sowieso minder bacteriën op je huid die de zweetgeur kunnen veroorzaken. Deze deo beschermt je extra tegen de geur van stress- en hormoonzweet. Naast zuiveringszout (natriumbicarbonaat) bevat het ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties en stress. En arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

119702854_1335095606882102_8721683877277
bottom of page